Sinustako seuraava Kultapalat-yrittäjä?

Mahdollisuus merkittävään työhön

Kultapalat Oy:n konsepti mahdollistaa kattavan yrittäjyyden heti ensimmäisestä toimintakaudesta alkaen.

Me tiedämme miten yrittäjä voi menestyä varhaiskasvatusalalla. Siksi meillä on tarkat määritelmät millainen yrittäjä ketjuun pääsee ja kuinka yritys laitetaan alulle, jotta toiminnalla olisi parhaat mahdollisuudet heti ensimmäisestä tomintakaudesta alkaen.

Kultapalat-yksikkösi eli kotisi voi olla yhtä hyvin isossa kaupungissa kuin pienessä kylässä. Kun olet valmis aloittamaan merkittävän työn, ammattitaitoinen tukitiimimme varmistaa sen sopivuuden, sekä kaupungin varhaiskasvatusohjaaja tulee hyväksymään kotisi. Saat kaikki tarvittavat tiedot valmiina varhaiskasvatukseen ja yrittäjyyteen, markkinointimateriaalin sekä kattavan alkuvalmennuksen.

Kuljemme vierelläsi Sinun yrityksesi aloittamisvaiheessa. Asiantuntijuutemme sekä ammatilliset yhteistyökumppanimme ovat käytettävissäsi koko ajan. Tämän helpommasta yrittäjyydestä varhaiskasvatuksessa et voi edes uneksia.

Kuusi Kultapalat-ketjun etua

  1. Todistetusti toimiva palvelu- ja liiketoimintakonsepti mahdollistaa tehokkaimman asiakaspalvelun ja korkeamman liikevaihdon.
  2. Yhteisön tuki auttaa ja tukee sinua päivittäisessä kanssakäymisessä ja sparraamisessa.
  3. Konseptin kehittäneet yrityksen perustaja Jenny Salo ja muu tukijoukko yhteistyökumppaneineen tukee sinua yrittäjänä vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja vahvalla yrittäjyysosaamisella.
  4. Uniikki alkuvalmennus, joka antaa sinulle vahvan ponnahduslaudan menestystarinan luomiseen.
  5. Valmis kotiruoka saapuu ovellesi ja saat lisää aikaa hoitolapsille.
  6. Mahdollisuus sinulle osallistua monipuoliseen tuotekehitykseen, uudistaa perhepäivähoitoa ja halutessasi edetä uralla ketjun sisällä.

Soita Jennylle 044 090 1107 ja jutellaan lisää!
Voit myös täyttää lomakkeen tästä.