Kultapalat-ketjulla on ollut vauhdikas vuosi – paljon on nähty ja koettu. Se, että ketjun tarina kehittyy, on täysin meidän kaikkien, kultapalojen ja heidän vanhempiensa, ketjuyrittäjien, ketjun mentorien, yhteistyökumppaneiden ja someseuraajien ansiota. Teidän kaikkien aktiivisten osallistujien, mielenkiintoisten ammattilaisten, jotka tulevat jakamaan ajatuksiaan ja osaamistaan toisille, ja oppimaan myös jotain uutta. Yksin en tätä tekisi.

Yhteistyössä on suurta voimaa. Meidät valittiin yleisöäänestyksellä Franchising news day tapahtumassa vuoden nuori franchising-ketju 2023. Kultapalat-opintopolku starttasi lokakuussa yhteistyö ammatillisen oppilaitoksen Luksian kanssa. On todella tärkeää edistää perhepäivähoitajien osaamisen syventämistä. Verkostomme myös kasvaa ja vahvistuu koko ajan. Olemme laajentaneet toimintaamme Pirkanmaalle, jossa ensimmäinen hoitopaikka on jo auki Tampereen ytimessä Hämeenpuistossa. Alkuvuonna tämän alueen uudet hoitopaikat avautuu Kalevan ja Multisillan alueelle sekä Ikaalisiin. Alkuvuodesta meillä on hoidossa lähes 80 kultapalaa ja ketjussa toimii yli kaksikymmentä kultapalat-perhepäivähoitajaa.

Meidän yhteisömme on tiivistynyt ketjun kehityksen myötä. Saimmekin myös palautetta tästä, että ihanaa jengiä kultapaloilla. Vuonna 2024 keskiössä onkin kultapalat-perhepäivähoitajien työhyvinvointi. Tämän kunniaksi julkaisemme alkuvuonna meidän uuden henkilöstöjohtajan. Odotan innolla jo tulevaa vuotta.

Tulkoon uudelle vuodelle sopivia seikkailuja, suurinta onnea ja pieniksi pilkottuja murheita!

Kiitos kaunis vuosi 2023!

Hymyin
Jenny

Ketjujohtaja

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia