Kultapalat-perhepäivähoitaja Elise
Kultapalat-perhepäivähoitaja Elise

Hoitopaikka meiltä?

Tässä Elisen kultainen uratarina:
Aurinkoinen tervehdys!

Olen Elise ja toimin kultapalat-perhepäivähoitajana Espoossa, Tillinmäen alueella.

Pienenä ajattelin, että minusta tulee kampaaja. Minulla on kolme ihanaa, omaa kultapalaa kotona. Olen koulutukseltani lähihoitajana olen suuntautunut lasten ja nuorten puolelle.

Olen ollut päiväkodissa töissä. Aloin haaveilemaan pienestä lapsiryhmästä ja, että saisin kiireettömässä ilmapiirissä tehdä varhaiskasvatusta.

Pääsin Kultapalat-perhepäivähoitajaksi. Parasta on, kun saa toteuttaa työtä kotona ja saa nauttia työstäni. Olen aidosti motivoitunut ja sitoutunut tähän uuteen uraani.

Olen onnellisimmillani, kun hoitolapset innostuu hoitopäivän aikana, se on parasta!Kultapalat pääsevät toiminnan kautta loistamaan ja näkee, että he kehittyvät, onnistuvat ja innostuvat.

Tämä ura sopii niille, jotka tykkäävät tehdä töitä kotona, haluaa avata sydämensä ja kotiovensa hoitolapsille, plussana on ettei tarvi lähteä kiireellä töihin.

Tässä työssä saa myös olla vahvemmin kontaktissa hoitolasten vanhempien kanssa. Vanhemmat näkevät sen mitä minä annan tälle työlle ja kultapaloille – kiva saada suoraan palautetta!
Nyt saan tehdä sellaista varhaiskasvatusta mikä mielestäni on laadukasta!

Hymyin
Elise

Ota yhteyttä puhelimitse, tai sähköpostitse suoraan meihin ja katsotaan löytyiskö meiltä sopiva hoitapaikka teidän lapselle.

  • 044 23 98 749 Soita
  • krohnselise@gmail.com

  • Latokoski alue

    02340 Espoo

  • Kotieläimet: kissa, koira