Yksityinen perhepäivähoito

Palvelut

Etsitkö hoitopaikkaa omalle lapsellesi?

Me luomme yksityisinä perhepäivähoitajina lempeää pedagogisesti suunniteltua varhaiskasvatusta. Tarjoamme pieniä ympäristöjä lapsille meidän omissa kodeissamme. Lapset saa rauhassa kasvaa ja kehittyä yhden turvallisen varhaiskasvattajan kanssa. Hoitopäivissä yhdistetään liikuntaa, luontoa ja musiikkia luonnolliseksi osaksi arkea. Lapsille on tarjolla herkullista kotiruokaa.
Yksityisinä perhepäivähoitajina toimimme kaupungin valvonnan alaisuudessa.

Meille voi tulla viikon aikana hoitoon viideksi päiväksi tai vaikka neljäksi päiväksi. Mikä on teidän perheelle paras ratkaisu?
Perhepäivähoitajalla saa olla hoidossa samaan aikaan neljä lasta ja yksi esikoululainen, mukaan luettuna omat alle kouluikäiset lapset.
Kun ryhmässä on tilaa, myös satunnaisia hoitopäiviä tai tunteja on mahdollista ostaa.

Kysy lisää eri hoitovaihtoehdoista, – hinnoista ja niihin liittyvistä kelan tukimuodoista.

Mahdollisuuksia on monia, syli on vapaa.

HAE HOITOPAIKKAA

Päivärytmi

Aamupala syödään kahdeksan maissa, sen jälkeen leikimme hetken ja lähdemme ulos liikkumaan luontoon tai puistoon. Itse tehty lounas syödään klo 11-12 sisällä tai retkellä ulkona. Ruokailun jälkeen luetaan satuja ja pidetään päivän lepohetki, pienet menevät päiväunille. Välipala syödään klo 14-15 aikaan ja sen jälkeen lähdetään ulos.

Päiväohjelmaan kuuluu päivittäin ulkoilua, liikuntaa ja hyvää kotiruokaa.
Viikoittain käymme muskarissa, askartelemme ja retkeillään. Sekä käymme aktiivisesti tapahtumissa mm. lastenteatterissa.

Ketjun kuukausi tapahtumissa perhepäivähoitajat ja hoitolapset pääse yhdessä tekemään ja nauttimaan elämyksistä!
Olemme olleet mm. siika-ongella merenrannassa ja siellä harjoitellut kalastusta kilpa-kalastajan johdolla, yleisurheilukentällä olemme olleet yleisurheilemassa ammattilaisen liikuntaneuvojan kanssa.

Ruokailu

Tarjoamme hyvää ja monipuolista kotiruokaa, joka viikko on ainakin yksi kasvispäivä ja yksi kalapäivä. Joka ruualla on lisänä kasviksia, marjoja tai hedelmiä.

Tietoa Kultapaloista