Tarinamme

Kultapalat Oy:n tarina sai alkunsa Porvoossa, kun aloitin yksityisenä perhepäivähoitajana.
Huomasin, kuinka moni perhe haluaa lapsensa pieneen lapsiryhmään. Ymmärsin myös, miten varhaiskasvattajan sekä vanhempien välinen tiivis ja toimiva yhteistyö mahdollista lapselle tukevan ponnistuslaudan elämään.
Ajatus kypsyi Kultapalat-perhepäivähoito ketjuksi, sillä haluamme antaa tämän lahjan mahdollisimman monelle lapselle.

Perhepäivähoito on todella merkityksellistä työtä ja ammatti ansaitsee uudistuksen. Haluan olla alan yrittäjien vierellä kulkija. Työn ohella kävin kasvatusalan ammattitutkinnon ja kouluttauduin ketjutoimintaan.

Kultapalojen menestystarina on kasvanut vuosien saatossa. Tänä päivänä meillä on taitoa valmentaa tulevaisuudentekijöitä ympäri Suomen. Meillä on osaavat ja innostuneet varhaiskasvattajat. Unelmamme on tuottaa yhdessä maailman parasta varhaiskasvatusta.

Hymyin
Jenny Salo
Kultapalat-perustaja, Porvoo

”Kiitos vielä aivan mahtavasta hoitopaikasta. Olemme tosi onnellisia, kun löydettiin sinut. Lapsemme jutteli koko illan kuinka kivaa oli, ero on valtava siihen mitä ennen puhui päiväkodin jälkeisinä iltoina. Tyttö on rento, ei lainkaan ahdistunut, hänellä on selvästi ollut hauskaa. Muut hoitolapset ja Heidi-Mari on tosi kovia juttuja just nyt!”

Hoitolapsen vanhempi, Porvoo

”Toivoisimme läheisyyttä ja ymmärtäväisyyttä sekä joustavuutta hoitajalta. Olemme rakastuneet teidän konseptiin, joten olisi ihanaa jos pienokaisemme saisi teiltä hoitopaikan!”

Hoitolapsen vanhempi
”Ketjuun lähteminen ollut todella helppoa ja inspiroivaa. Alkukoulutus oli antoisa ja antoi hyvät eväät tulevaan. Jenny mentorina innostava ja selkeä. Positiivinen ja helposti ymmärrettävä.”
Kultapalat-yrittäjä Jenni-Mari