Kultapalat-perhepäivähoitaja Emma
Kultapalat-perhepäivähoitaja Emma

Hoitopaikka meiltä?

Tässä Emman kultainen uratarina:

Moi!

Olen Emma ja toimin kultapalat-perhepäivähoitajana Santalahden alueella Tampereella.
Pienenä ajattelin, että minusta tulee joko lääkäri, lentoemäntä tai kameli. Eli hyvin laajoja unelmia on ollut.

Aloin haaveilemaan uudesta urasta, koska olen työskennellyt päiväkodeissa jo pitkän ajan ja halusin alkaa toteuttamaan omaa kiireetöntä ja toiminnantäyteistä varhaiskasvatusta pienessä ryhmässä. Minulle on tärkeää, että saan kohdata jokaisen lapsen empaattisella tavalla ja tukea heidän kasvua yksilöinä, sekä tehdä tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Tällä tavalla, sekä lapsi että perhe saa varhaiskasvatuksesta parhaimman hyödyn irti.
Saan opiskella kultapalat-opintopolulla kasvatusalan ammattitutkintoa
työn ohella. Tämä on minulle tärkeää ja arvokasta, sillä haluan saada laajasti tietoa kasvatusalasta, sekä tukea omaa uraani. Unelmana ja toiveena on olla joku päivä varhaiskasvatuksen opettaja.

Olen onnellisimmillani, kun lapset ovat iloisia ja nauttivat siitä mitä he tekevät. Onnelliseksi minut tekee myös se kun lapsi oppii uusia taitoja.
Myös katson tärkeänä varhaiskasvatuksessa sen, että saan luoda lapsille kiireettömän hoitopaikan, jossa voin tarjota heille puhdasta kotiruokaa, luonnonläheisen ympäristön, leikkisän kodin, sekä luovan arjen, jossa huomioidaan myös lapsen rytmi.

Kultapalat timanttitiimissä on parasta se tuki mitä olen saanut ja kaikki apu mitä olen saanut. Tässä tiimissä oleminen auttaa minua uralla, sillä saan tavata uusia ihmisiä ja jakaa kokemuksia ja ajatuksia heidän kanssa.

Tämä ura antaa minulle mahdollisuuden toteuttaa omaa tämänhetkistä unelmaani!

Hymyin
Emma

Ota yhteyttä puhelimitse, tai sähköpostitse suoraan meihin ja katsotaan löytyiskö meiltä sopiva hoitapaikka teidän lapselle.

  • +358449897190

  • emma.ada.ruohonen@gmail.com

  • Tiporaitti 9 C 84 33250 Tampere

  • Kotieläimet: koira