Kultapalat-perhepäivähoitaja Maarit
Kultapalat-perhepäivähoitaja Maarit

Hoitopaikka meiltä?

Tässä Maaritin kultainen uratarina:
Moi!
Olen Maarit ja toimin kultapalat-perhepäivähoitajana Vantaan Päiväkummun alueella.

Pienenä ajattelin, että minusta tulee suurperheen äiti tai ompelija.
Koulutukseltani olenkin alunperin pukuompelija ja ylioppilas, myöhemmin opiskelin vielä lähihoitajaksi. Hoito-/sosiaalialalla olen työskennellyt sekä vanhusten, että lasten parissa. Nyt opiskelen vielä varhaiskasvatusta työn ohella.
Aloin haaveilemaan uudesta urasta, koska halusin tehdä töitä kotona, pienten lasten parissa. Aloin selvittämään, miten tuotetaan laadukasta varhaiskasvatusta pienessä ryhmässä. Onnekseni löysin kultapalat timanttitiimin.

Olen onnellisimmillani, kun lapset ovat onnellisia. Ulkoilu ja retkeily sekä mukana kulkevat kaksi lemmikkikoiraa tuovat paljon iloa ja ohjelmaa päiviimme.
Myös katson tärkeänä varhaiskasvatuksessa kannustaa ja tukea uuden oppimisessa, sekä jakaa paljon lämpöä ja läheisyyttä. Sopivassa suhteessa lepoa, hyvää kotiruokaa ja aktiviteettejä takaavat kaikille mukavan päivän.

Kultapalat timanttitiimissä on parasta toisten kollegoiden ja kultapalat perustajan
Jennyn kokemus ja vertaistuki sekä aurinkoinen ja lämmin yhteistyö.

Tämä ura antaa minulle mahdollisuuden työskennellä kotona ja saan samalla nauttia pienten kultapalojen uuden oppimisesta ja huolehtia heidän hyvinvoinnistaan.

Hymyin
Maarit

Ota yhteyttä puhelimitse, tai sähköpostitse suoraan meihin ja katsotaan löytyiskö meiltä sopiva hoitapaikka teidän lapselle.

  • +358451216162

  • kimpimaa@gmail.com

  • Kaukonkuja 4, Vantaa

  • Kotieläimet: 2 x allergia koiria