Kiitos vuosi 2022
Annoit meille rakkautta ja uusia oppeja hoitoreppuun

Niin paljon mahtui taas vuoteen tähän, jota on jäljellä enää ihan vähän. Nyt on hyvä hetki pohtia opittua ja tulevaisuuden toiveita.

Kultapalat perhepäivähoitoketjun vuosi sisälsi kultaisia kohtaamisia, kultapalojen ensi askeleita ja yksinkertaista maailmaa, josta kultapalat nauttivat.  Meidän aikuisten tulisi ottaa heidän maailmastaan mallia. 

Paras palaute on ollut se, että olemme arjen pelastus.

Kiitos kultapalojen vanhemmat, että olette luottaneet meihin ja antaneet suoraan palautetta, arvostan.

Tänä vuonna avasimme kahdeksan uutta hoitopaikkaa, alkuvuodesta avautuu Espooseen ja Tuusulaan uudet hoitopaikat. Meillä on kultapalat-perhepäivähoitajien kesken todella hyvä meininki ja me tuomme yhdessä avoimesti esiin mielipiteet. Meitä yhdistää myös se, että olemme avanneet ovet kotiimme ja sydämemme jokaiselle kultapalalle ja heidän perheille. Teemme työtä rakkaudella. Toivon, että se näkyy työssämme ja tekemisessämme entistä enemmän ensi vuonna.

Itselleni ketjun perustajana kulunut vuosi toi hoitorepullisen uusia elämänoppeja. Toivottavasti sinullekin. Aloitin loppuvuodesta ketjupäällikkö koulutuksen. On tärkeää, että toiminta kehittyy ja kasvutarinamme saa lisää tukea ja vauhtia. Ensi vuonna saan olla entistä parempi versio itsestäni, ketjujohtajana ja rakastavana äitinä.

Kirjoitamme yhdessä, kultapalat-perhepäivähoitajat, kultapalat perheineen ja yhteistyökumppanit tämän ketjun kasvutarinaa.

Toivon jokaiselle sydämeni pohjasta, että alkava vuosi on meille kaikille toivorikas ja hyvä!

Hymyin ja kiitollisin mielin

Jenny
Kultapalat Oy:n perustaja

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia