Franchising ketju Kultapalat ottavat käyttöön Kidplan-sovelluksen. Sovellus on ollu käytössä päiväkodeissa, mutta tämä on Suomen ensimmäinen avaus perhepäivähoidon osaamisalalla. Sovellus auttaa tehokkaassa viestinnässä hoitolasten vanhempien suuntaan.

Meidän ketjulla on halu uudistaa suomalaista perhepäivähoitoa, ja tämän sovelluksen käyttöönotto on osa sitä. Hoitolasten vanhemmat saavat nyt yhdestä paikasta kaiken tarvitsemansa informaation. Haluamme sovelluksen kautta vapauttaa aikaa vanhemmille, jotta he voivat viettää sen ajan lasten kanssa. Sovellus helpottaa myös perhepäivähoitajan työtä, Kultapalat ketjujohtaja Jenny Salo kertoo.

Salo painottaa, että sovellus on tietoturvallinen viestintäväline. Se toimii varhaiskasvatuksen lapsikansiona, jossa on käytössä muun muassa hoitopaikan ilmoitustaulu-, kalenteri-, viesti-, ja yhteystiedot-toiminto. Sovellukseen on myös mahdollista laittaa kuvia vanhemmille nähtäviksi.

Sovellus on helppokäyttöinen meille perhepäivähoitajille ja perheille. Samasta paikasta saan infota lomat, viikko-ohjelmat ja muut ajankohtaiset asiat sekä saan laitettua kuvia arjesta. Ja tärkeintä, että on turvallinen. Jokainen perhe kirjautuu oman henkilökohtaisen linkin kautta sovellukseen ja näkee vain oman lasten asiat, toteaa kultapalat-perhepäivähoitaja Saga.
Kidplan-sovellus on norjalainen. Sen on kehittänyt PBL Mentor, joka kehittää älykkäitä ratkaisuja päiväkodeille ja kouluille.

Uudistumisen lisäksi kehittyminen on myös meidän ketjulle tärkeä arvo. Mielenkiinnolla seuraammekin nyt, miten tämänlainen sovellus toimii meidän työpäivissä. Demovaiheesta saadut palautteet ovat olleet tärkeitä ja nyt syksyllä jokainen kultapalat-perhepäivähoitaja saa tämän käyttöönsä, Salo kertoo.

Lisätietoa sovelluksesta:

https://www.kidplan.com/en/

Kyselyt:
Jenny Salo, ketjujohtaja, Kultapalat, 044 090 1107,
jenny.salo@kultapalat.fi

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia