Suomen varhaiskasvatusalalle tullut perhepäivähoitoketju Kultapalat on avannut uuden hoitopaikan Seinäjoelle. Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva hoitopaikka on ketjun 30 Suomessa. Kultapalat-perhepäivähoitajana toimii Julia Arola.

Pienelle lapselle on tärkeää, että saa kasvaa pienessä ryhmässä, meidän jokaisessa hoitopaikassa on vain neljä hoitolasta. Tämän ansiosta voimme kohdata ja huomioida jokaisen lapsen tarpeet yksilöllisesti.
– Tärkeintä on turvallinen oppimisympäristö ja saan antaa hyvät elämän eväät lapsille, kertoo Julia.

Työn ohella Julia käy kultapalat-opintopolkua ja saa kasvatusalan ammattitutkinnon. Hoitopaikassa eli Julian kotona hoitolapset saavat ketjun arvojen mukaisesti päivittäistä monipuolista liikuntaa ja ulkoilua, terveellistä ja maukasta kotiruokaa sekä satuhetkiä.

-Kultapalat ketjun laajentumisen perään on kyselty Pohjanmaan alueelta. Olemme iloisia, että pääsemme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja avaamaan ensimmäisen hoitopaikan Seinäjoelle juuri Julian vetämänä. Syksyllä avaamme kymmeniä hoitopaikkoja ja uusia paikkakuntia avautuu myös mm. Lohja, Hämeenlinna, Orimattila. Meidän tahtotilamme on saada lapset pieniin oppismisympäristöihin, kultapalat ketjujohtaja ja perustaja Jenny Salo kertoo.

Kultapalat on perhepäivähoitoketju, joka toimii franchising periaatteella. Yhtiö valittiin yleisöäänestyksellä Franchising news day tapahtumassa vuoden nuori franchising-ketju 2023. Yhtiö on lähtöisin Porvoosta ja perustettu vuonna 2020. Hoidossa on syksyllä yli 100 hoitolasta.

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia