UUSI KULTAPALAT-PERHEPÄIVÄHOITOKETJU LAAJENTUU SALOON

Salolainen Mari Mäkynen aloitti franchising-yrittäjänä Suomen ainoassa ja kasvavassa Kultapalat-perhepäivähoitoketjussa. Kultapalat Oy on tehnyt sopimukset jo kymmenien perhepäivähoitajan kanssa. Perhepäivähoitajat toimivat Varsinais-Suomen ja Etelä-Suomen alueella.

Mäkynen tarjoaa hoitolapsille turvallisen pienen kasvuympäristön omassa kodissaan Kruusilassa lokakuusta alkaen. Hän on ollut varhaiskasvatusalalla jo vuosia.

– Pidän tärkeänä varhaiskasvatuksessa, että jokainen pieni tulee kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Arvostan, että lapset saavat elää kiireetöntä arkea tutussa ja turvallisessa paikassa, toteaa Mari.

Porvoolainen Jenny Salo perusti  Kultapalat Oy:n vuonna 2018 toimiessaan itse perhepäivähoitajana. Silloin Salolla heräsi sydämenpalo alkaa tuottamaan maailman parasta varhaiskasvatusta ja nostaa perhepäivähoitajien arvostusta yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Ketjutoiminta yritys aloitti vuonna 2020. Se koostuu yksityisistä perhepäivähoitajista, jotka haluavat mullistaa varhaiskasvatuksen ja tuottaa parempaa arkea perheille. Ketju tuottaa pedagogisesti suunniteltua varhaiskasvatusta, ja toimii kaupungin valvonnan alaisuudessa.

Jokaisessa hoitopaikassa on enintään neljä lasta hoidossa, jolloin lapsi saa rauhassa kasvaa ja kehittyä yhden, turvallisen hoitajan kanssa. Hoitopäivissä yhdistetään liikuntaa, luontoa ja musiikkia luonnolliseksi osaksi arkea, ja tarjolla on herkullista kotiruokaa.

-Kultapalat-ketjussa hoitopäivät tuotetaan pienissä lapsiryhmissä. Hoitopäivän pituus, olosuhteet ja  hoitopaikan lapsimäärä vaikuttavat pienen lapsen kehitykseen, Salo kommentoi.

– Olemme  todella innoissamme, että saamme avata ovet Saloon Kruusilan alueelle  ja Marin vetämänä. Marimme on kultalöytö. Tavoitteena on kymmenien uusien perhepäivähoitopaikkojen avaus tänä vuonna. Kun on kiinnostunut työskentelemään kotona varhaiskasvatus alalla, niin ottaa rohkeasti yhteyttä minuun. Haluamme yhdessä tuottaa maailman parasta varhaiskasvatusta, Salo lisää.

Lisätietoja:

Jenny Salo, toimitusjohtaja ja ketjun perustaja

044 090 1107, jenny.salo@kultapalat.fi

 

Kultapalat Facebookissa https://www.facebook.com/kultapalat
Kultapalat Instagramissa https://www.instagram.com/kultapalat/

 

_____________________________________________________________

Kultapalat Oy on vuonna 2020 perustettu yritys.
Suomen ainoa ja kasvava perhepäivähoitoketju.

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia