Kultapalat on laajentanut toimintaansa Päijät-Hämeeseen

Asikkalan Vesivehmaan alueella aloitti Kultapalat-perhepäivähoitaja Päivi Nykänen. Kultapalat on tehnyt sopimukset jo yli kahdenkymmenen perhepäivähoitajan kanssa. Perhepäivähoitajat toimivat Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Nykänen tarjoaa hoitolapsille turvallisen pienen kasvuympäristön omassa kodissaan Asikkalan Vesivehmaan alueella tammikuusta alkaen. Nykänen on koulutukseltaan sosionomi.

Minulle tärkeintä varhaiskasvatuksessa on olla läsnäoleva aikuinen, joka kuuntelee ja ottaa lapsen tarpeet ja toiveet huomioon samalla kasvattaen ja ohjaten lasta turvallisella tavalla. Tavoitteenani on auttaa ja ohjata lasta kasvamaan omaksi itsekseen hänen vahvuuksiaan tukemalla ja elämän haasteista oppien, kertoo kultainen Päivi.

Porvoolainen Jenny Salo perusti Kultapalat Oy:n vuonna 2018 toimiessaan itse perhepäivähoitajana. Silloin Salolla heräsi sydämenpalo alkaa tuottamaan maailman parasta varhaiskasvatusta ja nostaa perhepäivähoitajien arvostusta yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Ketjutoiminta starttasi vuonna 2020. Se koostuu kultapalat-perhepäivähoitajista, jotka haluavat mullistaa varhaiskasvatuksen ja tuottaa parempaa arkea perheille. Ketju tuottaa pedagogisesti suunniteltua varhaiskasvatusta, ja toimii kaupungin valvonnan alaisuudessa.

Olemme todella innoissamme, että saamme avata ovet Päijät-Hämeen alueelle ja Päivin vetämänä. Tavoitteena on kymmenien uusien perhepäivähoitopaikkojen avaus tänä vuonna. Kun on kiinnostunut työskentelemään kotona pienessä lapsiryhmässä varhaiskasvatusalalla, niin ottaa rohkeasti yhteyttä minuun. Haluamme yhdessä tuottaa maailman parasta varhaiskasvatusta, Salo lisää.

Hymyin

Jenny Salo, ketjujohtaja

044 090 1107, jenny.salo@kultapalat.fi

 

Kultapalat Facebookissa https://www.facebook.com/kultapalat
Kultapalat Instagramissa https://www.instagram.com/kultapalat/

Kultapalat on perhepäivähoitoketju, joka toimii franchising periaatteella. Yhtiö valittiin yleisöäänestyksellä Franchising news day tapahtumassa vuoden nuori franchising-ketju 2023. Yhtiö on lähtöisin Porvoosta ja perustettu vuonna 2020. Hoidossa on yli 80 hoitolasta.

 

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia