Kultapalat ketjukeskus on saanut vahvistusta uudesta henkilöstöjohtajasta Marjut Väisäsestä. Marjut vastaa kultapalat-perhepäivähoitajien tuesta ja työhyvinvoinnin lisäämisestä ja kehittämisestä, tekee työnohjauksia sekä kehittää organisaatiotoimien liittyviä asioita.

”Marjutilla on pitkä ura hoiva-alalta. Henkilöstöjohtajalla edellytetään erinomaisia taitoja työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä rakentaa liiketoimintoja aidosti tukevia käytäntöjä henkilöstön johtamisessa ja kehittämisessä. Helposti lähestyttävänä ja käytännönläheisenä ihmisenä Marjut on erinomainen henkilö tukemaan kultapalat-perhepäivähoitajien uraa ja kehittämään palveluita entistä sujuvammiksi ja tarvelähtöisemmiksi”, sanoo kultapalat ketjujohtaja Jenny Salo.

”Kultapalat visioon saada lapset pieneen lapsiryhmään ja perhepäivähoidon uudistumiseen on helppo samaistua, ja haluankin olla mukana sujuvien henkilöstötoimintojen avulla edistämässä tätä ja viemässä asioita eteenpäin oikeaan suuntaan lasten parhaaksi. Uskon, että kultapalat yrityskulttuurissa on luonteva työskennellä ja ne asiat tehdään, jotka luvataan. Aiemmasta työkokemuksestani voin ammentaa oppeja organisaation kehittämiseen, ja samalla yhtiön monipuolisuus ja asiantuntijuus tuo paljon uudenlaista ja mielenkiintoista opittavaa”, sanoo Marjut Väisänen.

Marjut on työskennellyt hoiva-alalla yli kaksikymmentä vuotta. Hän on tehnyt työnohjauksia, vuosia järjestänyt ensiapukursseja sekä toiminut myös perhepäivähoitajana. Tällä hetkellä Marjut kouluttautuu työn ohella ketjujohdolle suunnatussa valmennusohjelmassa, joka kantaa nimeä CFM – Certified Franchise Manager.

Jatka lukemista

Muita asiaan liittyviä kirjoituksia